Shop

Ajándékutalvány – Walking Dog Detective – Gellért-hegy

4990 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A Walking Dog Detective egy szabadtéri nyomozós játék, melynek célja, hogy a kutyasétáltatást felejthetetlen élménnyé tegye, örömteli perceket szerezve ezzel a gazdiknak, és kutyáiknak egyaránt.  Egy titkos társaság rejtélyét kell kedvenceitekkel megoldanotok, melynek legújabb nyomai a Gellért-hegyre vezetnek.

Ajándékutalvány részletek:

Az ajándékutalványt bármikor be lehet váltani, nincs időhöz kötve a felhasználása! Vásárlás után azonnal le lehet tölteni az ajándékutalványt, amit kinyomtatva oda is lehet adni a szerettednek, akit megajándékozol a játékkal. A vásárlást követően kapsz egy emailt, amiben a játék története, a játék elérhetősége és a hozzá tartozó kód fog szerepelni, amivel majd az ünnepelt el tudja indítani a játékot. Fontos, ezt mindenképpen továbbítani kell majd neki. (A játék sztoriját, belépési kódot és a pálya linkjét is!)


A Gellért-hegyi pálya detektív történetünk második része, de akkor sincs probléma, ha még nem játszottatok az első, Margit-szigeti pályánkkal. A Margit-szigeti pályát úgy is tudjátok teljesíteni majd, miután itt játszottatok. 

További információk

Játszottál már az első pályán?

igen, nem